Jump to content

COAST

 

tervezése Francesco Rota 
Coast stílusos kikapcsolódást, köszönhetően a folyamatos, borítékolás összekötő egyenes hát és karfa, ami kényelmes, informális ülést. A vékony, szerény szerkezet tökéletesen illik a nagy, puha párna az ülésen. A kanapé kombinálható egy kanapé-longue ugyanabban a stílusban, mint a többi a gyűjtemény: egy nagy, kényelmes párna, fél körül karcsú szerkezet bezárja be a puff a parti gyűjtemény lehet kombinálni a különböző méretű kanapé, hogy növeljék a kényelmet. Néhány darab lehet használni, mint egy ágy elforgatásával az üléspárna vége. A gyűjtemény tartalmaz egy fotel és egy sor kanapék csökkentett mélységű, lehetővé téve a kényelmet és elegáns megjelenés, a Coast to élvezhető akkor is, ha a hely korlátozott.

Design: Francesco Rota 

 

Coast ülőgarnitúra a stílusos kikapcsolódás  védjegye. Köszönhetően a folyamatos és egyenes háttámlájának, ami közvetlenül kapcsolódik a karfához, így a kényelmes és kötetlen ülés biztosított. A vékony keretszerkezet tökéletesen összhangban van a nagy, puha párnás ülőfelülettel. A kanapé könnyedén kombinálható lábtartós kialakítással is megtartva a modell lágy vonalvezetését: egy nagy, kényelmes párna, amelyet egy karcsú szerkezet fog közre. A Coast kanapé modelljeinél különböző méretű ülőfelületeket lehet választani ezzel növelve az ülőgarnitúra komfortját. Néhány darabjánál az egy nagy ülőfelületnek köszönhetően, az üléspárna átforgatásával az ülőgarnitúra könnyedén ággyá alakítható. Mindemellett a kollekcióban megtalálhatóak a csökkentett mélységű kanapék és egy fotel is, lehetővé téve a kényelmet és elegáns megjelenés akkor is, ha kisebb hely áll rendelkeztésünkre.

 

Bővebb információért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!

 

Kategoria termékei

Házhoz szállítás

A bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre vonatkozó általános garancia 1 év.

Szerelés

Igény szerint biztosítunk szakszerű bútor összeszerelést is. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Egyedi bútorok

Szükség esetén lehetőséget nyújtunk egyedi bútorok tervezésére és kivitelezésére.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: