Jump to content

PACIFIC BLUE

Sokáig kerestük az égszínkék elemek méltó partnerét, míg végül a kasmír meleg árnyalataiban rátaláltunk. A füstös tölgy furnérjának karakteres textúrája, a matt és fényes ajtók kombinációja, valamint a karcmentes struktúrájú fekete bárpult a lakás egyedi színfoltjává varázsolja a konyhát.  A gondosan megkomponált összeállítás valamennyi érzékszervünkre hatással van – egyetlen pillantástól olyan érzése támad az embernek, mintha ünnepi vacsora ínycsiklandozó illatát érezné, és hallaná egymáshoz koccanni a csillogó poharakat. A fényes és matt felületek jól bevált vegyítése, a sötét bárpult és mosogató, az üveglap redőny vagy az egyes felületekről visszaköszönő füstös tölgy markáns textúrája rendkívül impozáns. A gyakorlati előnyök többek között a Tip On rendszerű szekrényajtóknak, a Vulcano munkalapnak vagy a magas szekrények oldalában elhelyezett tágas polcoknak köszönhetően tapasztalhatók meg. Engedje, hogy magával ragadja az élmény!

Az ütőképes kombináció
Sokáig kerestük az égszínkék elemek méltó partnerét, míg végül a kasmír meleg árnyalataiban rátaláltunk. A füstös tölgy furnérjának karakteres textúrája, a matt és fényes ajtók kombinációja, valamint a karcmentes struktúrájú fekete bárpult a lakás egyedi színfoltjává varázsolja a konyhát.

 

Kategoria termékei

Házhoz szállítás

A bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre vonatkozó általános garancia 1 év.

Szerelés

Igény szerint biztosítunk szakszerű bútor összeszerelést is. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Egyedi bútorok

Szükség esetén lehetőséget nyújtunk egyedi bútorok tervezésére és kivitelezésére.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: