Jump to content

SENSE

Az élet sakktábláján járjon mindig egy lépéssel mások előtt. Használja ki a selyemfényű matt fehér előnyeit. A Sense összeállításban a világos felületeket egyszerű klasszikus tölgy ajtók egészítik ki, egy megunhatatlan kontrasztot hozva létre. Az üvegajtók mögött fényes korpusz található. A pontvilágítás és az üveghátfal elegye emeli ki a futurisztikus hatást.

A fa képviseli egyben a múltat és a jövőt is. Az élő fába szőtt erezet kölcsönzi a konyha-összeállítás harmóniáját. A furnérozott tömörfa ajtók Önökkel együtt lélegeznek. Biztos választás azok számára, akik hisznek a tradíció erejében.

 

Az élet sakktábláján járjon mindig egy lépéssel mások előtt. Használja ki a selyemfényű matt fehér előnyeit. A Sens összeállításban a világos felületeket egyszerű klasszikus tölgy ajtók egészítik ki, egy megunhatatlan kontrasztot hozva létre. Az üvegajtók mögött fényes korpusz található. A pontvilágítás és az üveghátfal elegye emeli ki a futurisztikus hatást.
A fa képviseli egyben a múltat és a jövőt is. Az élő fába szőtt erezet kölcsönzi a konyha-összeállítás harmóniáját. A furnérozott tömörfa ajtók Önökkel együtt lélegeznek. Biztos választás azok számára, akik hisznek a tradíció erejében

 

Kategoria termékei

Házhoz szállítás

A bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre vonatkozó általános garancia 1 év.

Szerelés

Igény szerint biztosítunk szakszerű bútor összeszerelést is. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Egyedi bútorok

Szükség esetén lehetőséget nyújtunk egyedi bútorok tervezésére és kivitelezésére.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: