Jump to content

Cégünkről

Bontempi, CattelanItalia, Arketipo, DitreItalia, Alberta Salotti

A lakás és annak berendezése sok mindent elárul arról az emberről, aki benne él, dolgozik. Tanúskodik lakójának életstílusáról, érzelmi világáról és nem utolsó sorban annak ízléséről. Habár a lakás berendezésének módját, stílusát legfőképp szokásaink és a hagyományok befolyásolják, nem feledkezhetünk meg a környezetünk által diktálta impulzusokról sem. Épp ezért tartjuk fontosnak a formák és színek harmóniáját, a kényelmet és praktikumot, a minőséget és az elérhető árakat. Ezek azok a tulajdonságok, melyeket szem előtt tartva igyekszünk termékeinket az Ön számára biztosítani, és amelyek segítségével kielégíthetjük a lakás minőségéről alkotott elképzeléseinket.

A Terék Bútorszalon és Konyhastúdió célja, hogy vásárlóink illetve megrendelőink igényeihez és lehetőségeihez mérten a legmegfelelőbb szolgáltatást és áruválasztékot biztosítsuk. Forgalmazott termékeink által komplett élettér kialakítására nyújtunk lehetőséget a stílusok széles skáláján haladva - moderntől a klasszikusig -, lehetővé téve, hogy otthona igazodjon egyéniségéhez, életstílusához, a megálmodott otthonához.
Terék Bútorszalon és Konyhastúdió bemutatása

1962

Családunk 1962 óta tevékenykedik a bútor kereskedelemben, ahol ez által széles körű ismeretségre és gazdag tapasztalatokra tehettünk szert. Tevékenységünket kezdetben az ÁFÉSZ keretein belül folytattuk.

1989

Egyéni vállalkozás megalapítása.

1995

Kezdetben üzletünk fő tevékenységi köre csupán a bútorok kiskereskedelme volt, majd 1995-ben - az elsők között - bevezettük az egyedi konyhák gyártását és stúdió rendszerben való kiállítását, ezzel is bővítve kínálatunkat és eleget téve az egyedi kívánságoknak.

1996

Terék Bútorszalon Kft. megalapítása.

2000

Megnyitottuk Nagykátán a 31-es főút mentén - Budapest határától 40km-re - új, 1000m2-es áruházunkat.

2002

Nagykátai áruház bővítése 1700m2-re.

2005

Új konyhastúdió beindítása Törökbálinton, Magyarország legnagyobb lakberendezési bevásároló központjában a MaxCityben. A 200m2-en bemutatott konyhabútorok mellett az érdeklődők olasz, német és magyar étkezők, beépíthető készülék és konyhai kiegészítők közül választhatnak.

2008

Jelenleg a vállalkozás fő profilja hazai és import (olasz, német, lengyel, cseh és szlovén) bútor kiskereskedelem és lakberendezés, amelynek keretében olyan kategóriákban igyekszünk a vevők igényeit kielégíteni, mint: hazai és import konyhák, beépíthető konyhai gépek, konyhai kiegészítők, étkezők, bőr és kárpitos ülőgarnitúrák, fix szekrénysorok, elemes bútorok, egyedi beépíthető szekrények, irodabútorok, hálószoba bútorok, ifjúsági bútorok, fürdőszoba bútorok, előszoba bútorok, fenyő bútorok, gyógymatracok, szőnyegek, függönyök, lámpák és padlólapok.
Magyarország területén több mint 60 viszonteladó céggel van kapcsolatunk, melyek közül főbb beszállítóink: Miele Kft., Electrolux Lehel Kft., Multikomplex Budapest Kft., BSH Kft., HTM Nemzetközi Kereskedelmi Kft., Ecorgan Kft., Forest Hungária Kft., Kanizsa Trend Kft., Danubia Mohács Zrt., Lamello Kft., Sandra Design Kft., Kanizsa Kárpit Kft., IMS Hungária Kft., ... Külföldi beszállítóink: Sykora, EffeQuattro, Klose, Arte-M, Chateau d'Ax, ADA, IdealSedia, Effezeta, ...

2009

Új arculat bevezetése. Törökbálinti konyhastúdiónk átalakítása az új arculatnak megfelelően.


Amennyiben felkeltettük érdeklődési körét kérjük, tekintse meg honlapunkat, illetve ha módjában áll látogasson el nagykátai áruházunkba vagy törökbálinti stúdiónkba. Előre is köszönjük, és jó nézelődést kíván a Terék Bútorszalon és Konyhastúdió!

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: