Jump to content

PROCOMBI – A GŐZSÜTŐ

2011-12-03 21:13:00

Az gasztronómiai élmények élvezetében több érzékszerv is szerepet játszik. Az étel íze, állaga, kinézete és aromája együtt határozzák meg, hogy mikor lesz az étel tökéletes. A tökéletességet azonban nem mindig egyszerű elérni. Valami különlegesre is szükség van hozzá. A Neue Kollektion ProCombi gőzsütője pedig igazán különleges.

A tökéletesség négy útja

A ProCombi gőzsütő nemcsak gőzzel süt. Bármilyen ételt készít is, a gőzsütő az egyedülálló gőz-forró levegő kombinációjával mindig tökéletes eredményt fog elérni. A gőzzel megőrizheti az ételek természetes ízét, színét és a bennük található tápanyagokat, vagy le is lassíthatja a folyamatot, és a lassú sütés funkcóval intenzív ízeket és omlós textúrát érhet el. Fokozza tovább a hagyományos- és rostonsült ételek ízélményét az egyedülálló ThermiC° légkeveréses rendszerrel, és grillezze ételeit, amelyek omlóssága, íze és színe végül a füstös aroma nyújtotta élménnyel is vetekszik majd.

 

Mennyi legyen a gőz?

A ProCombi gőzsütő fantasztikus pontossággal dolgozik. A teljes gőz (100% páratartalom) programon a sütőtér 100°C körüli hőmérsékletre melegszik fel. A halak és zöldségek megőrzik vitamin- és tápanyagtartalmukat, ettől sokkal ízletesebbek lesznek, mintha a forró levegővel sütötték volna őket. Az 50% gőz és 50% forró levegő program magas páratartalma révén segít megőrizni az ételek természetes állagát és nedvességtartalmát. Tökéletes program gyümölcskosarak, raguk és angol pudingok készítéséhez. Használható az ételek felmelegítéséhez is, mivel a gőz megakadályozza az étel kiszáradását. Végül pedig a 25% gőz 75% forró levegő programmal érdemes sütni a kenyeret, szárnyasokat, mártásokat, egytálételeket, lasagnet és egyéb tésztában sült ételeket. Így az ételek közepe selymesen lágy és omlós marad, míg kívülről a forró levegő étvágygerjesztően megpirítja, és aranybarna kérget süt rájuk.  

Gőztisztítás

A beépített gőztisztító program még a legmakacsabb ételmaradékot is segít eltávolítani a sütőtérből, a sütő sima zománcbevonata pedig könnyű és tökéletes tisztítást tesz lehetővé, speciális tisztítószerek használata nélkül is.

Gyártó: AEG-Electrolux

További információért látogasson el a ProCombi termékünk oldalára.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: