Jump to content

AEG JUBILEUMI LIMITÁLT SZÉRIA - 50 HÓNAP GARANCIA

2011-12-02 17:10:00

Favorit50 ProClean™ mosogatógépek 50 hónap garanciávalFavorit50 ProClean™ mosogatógépek
50 hónap garanciával

Limitált széria: Favorit50 - 50 év a mosogatás szolgálatában

50 éves az AEG

Az AEG a mosogatógépek piacán eltöltött 50 sikeres év alkalmából bemutatja a Favorit50 ProClean limitált szériát. Bámulatos teljesítményük mellett mindegyik készülék egy tucat innovatív újdonságot is felvonultat, mint pl. a SoftSpikes puha tüskék és a szupercsendes technológia.

ProClean™ rendszer a tökéletes eredményért

Öntisztító rendszerrel az energiatakarékosság jegyébenAz egyedülálló ProClean™ rendszer a fő szórókar végén elhelyezett szatellitkar segítségével olyan kettős tisztítóhatást idéz elő, mely a vízsugarat minden rejtett szegletbe eljuttatja. Ez a megoldás öt permetezési szinttel kombinálva olyan kivételes tisztítóhatást eredményez, mely a legzsúfoltabb mosótérben és a nagyméretű, különleges alakú edényeknél is a maximumot nyújtja.

XXL belső tér

XXL méretű belső térA mosogatógép XXL méretű belső terében könnyedén el tudja mosogatni nagyobb edényeit is. Habár e mosogatógép küldő méretei azonosak a hagyományos modellekével, belső terének zseniális újratervezésével belső tere 10 lilterrel nagyobb lett. Ennek köszönhetően az edények közötti tér nagyobb lett, így a vízsugár könnyedén eljut a legrejtettebb zugokba is, maximális tisztítóhatást biztosítva.

 

Szupercsendes technológia garantálja a szinte hangtalan működést

Éjszakai Extra Silent üzemmóddalAkár filmet néz, akár aludni próbál, a mosogatógép működési zaja biztosan nem fogja megzavarni egyikben sem. Mindössze 42 dB-es zajszintjével a FAVORIT50 a piac egyik legcsendesebb készülékcsaládja. Az éjszakai Extra Silent üzemmóddal ez még tovább, akár 40 dB-re is csökkenthető – szinte hangtalan! Szép álmokat!

 

Az üveg- és porcelán edényeket olyan óvatosan mosogatja, ahogyan Ön is tenné

Ez a mosogatógép éppoly gondossággal bánik az üveg-, kristály- és porcelán edényekkel, mint ahogyan Ön is tenné. A felső kosár SoftSpikes puha tüskéi stabilan megtartják az üvegeket, és nem engedik felborulni. A különleges üvegmosó program pedig olyan kímélő beállításokat alkalmaz, melyek garantálják a törékeny edények épségét, és ragyogó tisztaságát.

A+ energiaosztály és AutoOff funkció

A+ energiaosztály és AutoOff funkcióEzek a mosogatógépek az energiahatékonyság új szintjét képviselik. Kezdjük a kiváló, A+ energiahatékonysági besorolással, és folytassuk a szenzációs AutoOff rendszerrel, mely rövid készenléti állapotot követően teljesen kikapcsolja a készüléket. Ez valóban zéró energiafogyasztást jelent két ciklus között!

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: