Jump to content

TEKINTSEN BE VELÜNK A SZÍNFALAK MÖGÉ

2011-12-06 08:00:00

 

Ezúton szeretnénk meghívni egy virtuális sétára, oda ahol a Sykora gyár minőségi konyhabútorai születnek.
A gyárban készült rövid videó bemutatja a konyhabútor gyártási folyamatát a 3D-s látványtervezéstől, a legmodernebb gépeken történő gyártáson keresztül a szállításig.
Tekintse meg videónkat és győződjön meg hátterünkről.
 
1992-ben Vizovicében egy családi vállalkozás jött létre. Ez a Sykora. A külföldön szerzett tapasztalatait belevitte a termékeibe, így valósítva meg álmait. Egy új, minőségi dizájn megismeréséhez segítjük hozzá ügyfeleinket, melyet összekapcsoltunk a kompromisszummentes funkcióval.

3D-s látványtervező programunk segítségével ügyfeleink a konyha elkészülte előtt láthatják konyhabútorukat. Olyan összeállításokat mutattunk be, melyek gazdagabbá és teljesebbé teszik az életüket és az életterüket. Az konyhabútorokat a legmagasabb kategóriájú gyártók készülékeivel egészítjük ki – a világítástól kezdve a hűtőkön fagyasztókon és főzőlapokon keresztül a mosogatógépekig.

Termékeink nemzetközi hírnevet szereztek és a legigényesebb fogyasztókat elégítik ki nem csak belföldön, hanem például Nemetországban, Norvégiában, Szlovákiában, Magyarországon, Észtországban, Litvániában, Oroszországban vagy Hollandiában.

Az eredményt kell nézni. De nálunk nagyon fontos az oda vezető út is. Mestereink pótolhatatlan fortélyait a ma legmodernebb gyártási technológiák segítségével magasabb szintre emeltük. A minőségi gép a cégünk szükségleteinek mértékéhez igazodik. Minden gyártási feladatot számítógép lát el és vezérel, aminek köszönhetően a gyártás rendkívül gyors és pontos.
Az egyes konyha összeállítások gyártása maximálisan egyedi. A gépeket közvetlenül azon számítógépes terv alapján vezérlik, melyet az ügyfél a konyhastúdióban jóváhagyott. Ezeknek a 3D-s terveknek az elkészítésében személyi tervezők nyújtanak segítséget. Az összeállítás mindegyik darabja egyedülálló és egyedi. Ha tökéletes eredményt szeretnének elérni, ez a hozzá vezető út.

Gyártó: Sykora

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: