Jump to content

MAXISENSE® - EGYETLEN ÖSSZEFÜGGŐ INDUKCIÓS FŐZŐFELÜLET

2011-12-08 10:28:00

Kiszámítható, rugalmas főzés
A MaxiSense® indukciós főzőlappal többé nem kell az edények méretét a főzőlap köreinek méretéhez igazítania. Egyszerűen tegye rá az edényt az egyik keresztre, és a főzőlap automatikusan az edény méretéhez és formájához igazítja a főzőzónát. Az edényeket bárhova teheti a megjelölt zónákon belül, így a főzőfelület kihasználását teljesen Ön irányítja. A MaxiSense® emellett hihetetlenül energiatakarékos - amint felemeli róla az edényt, az energiamező kikapcsol és nem használ több áramot.
MaxiSense® indukciós főzőlap
Már most melegíthet - a hatékony főzés ideje elérkezett
A MaxiSense® indukciós főzőlap segítségével Ön precízen irányíthatja a főzés folyamatát, így ez a főzőlap minden ételhez tökéletesen használható. Csokoládéolvasztáshoz választhat alacsony hőfokot. A Power Boost funkció segítségével pedig szinte azonnal felforrósíthatja az edényt a húspirításhoz. Emellett az innovatív Stop&Go funkcióval az összes főzőzóna hőmérsékletét egy gombnyomással a „melegen tartás” üzemmódra állíthatja, így biztonságosan otthagyhatja a konyhát főzés közben is.
MaxiSense - indukciós főzőlap

Minden az időzítésen múlik
Az Öko Timer intelligens segítséget nyújt a takarékosabb energiafelhasználáshoz. Amikor beállítja az étel megfőzéséhez szükséges időt, az időzítő kiszámítja, hogy pontosan mikor kell kikapcsolnia a tűzhelyet ahhoz, hogy a maradékhő felhasználásával befejezze a főzést. Így Ön változatlanul kiváló ételeket készíthet, alacsonyabb villanyszámla mellett.
MaxiSense® - indukciós főzőlap

Egyszerű megoldások
A MaxiSense® indukciós főzőlap számos hatékony funkcióval rendelkezik. Az OptiHeat funció valamennyi főzőzóna lehűlését ellenőrzi, így segít Önnek, hogy a maradék hőt hatékonyan használhassa fel a főzéshez vagy az ételek melegen tartásához. Eközben az időmérő, 0-ról indulva mutatja az eltelt időt, így Ön mindig pontosan tudja, hogy a főzés egyes szakaszai mennyi ideig tartanak. A Direktouch rendszer pedig azonnali hozzáférést biztosít a főzőlap kezelőszerveihez, így lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel kiválaszthassa a kívánt hőfokot.

Gyártó: AEG

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: