Jump to content

PROCLEAN™  - PROFESSZIONÁLIS MOSOGATÁS EGYSZERŰEN

2011-12-14 08:00:00

ProCleanProClean – a maradéktalanul tiszta edényekért
Kulináris remekművei tálalásánál fontos, hogy az edények megfelelő keretet adjanak az ételeinek. Ezért van szüksége olyan mosogatógépre, amely mindenféle konyhai eszközzel megbirkózik, és az étkészleteket is ragyogóan tisztára mosogatja. A Neue Kollektion ProClean™ mosogatógépeinket úgy fejlesztettük ki, hogy az Ön edényei ragyogjanak a tisztaságtól. Hatalmas belső terükbe rengeteg mindent bepakolhat, a gép pedig szép csendben fogja tisztára mosni őket.

Mosogatás, egy kicsit másképp
ProClean™ mosogatógépeink belső tere 10 literrel nagyobb, mint a hagyományos készülékeké. Ezért könnyebben talál helyet a különleges formájú és nagyméretű edényeknek, a kristálypoharaktól egészen a halászleves kondérig. Emellett az alsó vízkarra szerelt, önállóan is forgó szatellit szórókar segítségével a víz eljut a mosogatógép minden zugába, így garantálja a makulátlan tisztaságot. A ProClean™ mosogatógépek hatékonyan tüntetik el a makacs ételmaradékokat is, ezért az edényeket nem kell leöblíteni, mielőtt beteszi őket a gépbe.

 
 

ProClean - mosogatógép

A csend aranyat ér
ProClean™ mosogatógépeink valóban tehermentesítik Önt. Munkájukat annyira csendben végzik, hogy Ön akár aludhat is, amíg a gép dolgozik.
A beépített extra csendes programmal, amely csak 37dB zajt bocsát ki, ezek a gépek kategóriájuk leghalkabb készülékei. Ami azt jelenti, hogy nyugodtan élvezheti a vacsorát vendégeivel, vagy megihat egy pohár bort anélkül, hogy a háttérzajt kellene hallgatnia. Azt sem fogja észrevenni, mikor jár le a mosogatógép. Ezért - a teljesen beépíthető modelleknél - egy színes fénypontot vetít a készülék a padlóra, hogy jelezze önnek, mikor van vége a programnak.

Kifinomult programok
Az AEG mosogatógépek képesek a sokféle szennyeződést egy programon belül eltávolítani. ProClean™ modelljeink Sensorlogic funkcióval rendelkeznek, amely két érzékelő segítségével kiszámítja az edények méretét és szennyezettségük mértékét. Ezután finomhangolja a kiválasztott programot, hogy az összes bepakolt edény tökéletesen tiszta legyen.

ProClean - mosogatógépTakarékoskodjon az energiával könnyedén
Mosogatógépeink a legjobb eredményt nyújtják, a legkisebb energiafelhasználás mellett. Az Öko

Plus bekapcsolásával, a szárítási szakasz hosszának csökkentésével további energiát takaríthat meg.
A Solar Prepared Thermo rendszer még egy lépéssel tovább megy: megújuló energiával felmelegített vizet használ, s így a készülék energiafogyasztását akár 60 százalékkal is csökkentheti. Az AutoOff funkció pedig gondoskodik arról, hogy a program végén a gép kikapcsoljon, így nem marad készenléti üzemmódban, és nem fogyaszt energiát.

Csupa kiemelkedő tulajdonság
A Neue Kollektion ProClean™ mosogatógépei számos intelligens jellemzővel rendelkeznek. A ProBoost funkció felerősíti a befecskendezett víz nyomását, így szükség esetén alaposabb tisztítást tesz lehetővé. Eközben a ProZone funkció az alsó kosárban, a megnövelt hőmérséklet és víznyomás segítségével megbirkózik a nagyobb kihívást jelentő feladatokkal is. A baktériumok 99,9%-át elpusztító, forró vízzel végzett utolsó öblítésnek köszönhetően, az ExtraHygiene funkció ideális az olyan, abszolút higiéniát igénylő eszközök tisztítására, mint például a vágódeszkák. Ezek a funkciók segítenek Önnek, hogy konyhája irányítását teljes egészében kézben tarthassa.

ProClean - mosogatógép

Tökéletes illeszkedés
A Neue Kollektion beépített mosogatógépeit úgy terveztük meg, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön konyhájához. KitchenFit technológiánk kétpontos felfüggesztésű csuklópántok segítségével biztosítja, hogy a mosogatógép ajtaja minden szögben megtartsa helyzetét. A csuklópántok elősegítik a gép egyszerű beépítését is 4 - 14 cm magas alapzatra. Ezek a jellemzők gondoskodnak arról, hogy mosogatógépe bármely konyhabútorba tökéletesen beépíthető legyen.

Gyártó: AEG

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: