Jump to content

AeroPro rendszer, a csendes és hatékony takarítás záloga

2012-01-24 10:12:00

A takarítás új dimenziója

aero pro porszívóAz AeroPro rendszer a szívófejet, a teleszkópos csövet, a gégecsövet és a fogantyút foglalja magába. A porszívó szívóteljesítménye nem csak a motor teljesítményén múlik, a szívófej és a csövek megfelelő kialakítása legalább annyira hozzájárul a hatékony porfelszedéshez.

A mérnökök úgy alakították ki az AeroPro rendszert, hogy a levegő a padlótól a porzsákig optimalizált légcsatornán haladjon keresztül. Nagyobb lett a csövek átmérője, így gyorsabban és akadályok nélkül viszi a levegő a felszívott piszkot a porzsákba. Az AeroPro rendszer a szívófejtől a gégecső végéig alaposan szigetelt, így a por biztosan a porzsákban landol, nem kerül vissza a lakás légterébe. A gondosan megtervezett légcsatorna csendesebb működést is eredményez, ezért a porszívózás kevesebb zajjal jár.

Az AeroPro rendszerben a fogantyú ergonomikus kialakítására is nagy hangsúlyt fektettek a szakemberek. A puha fogású, keskeny fogantyú megkönnyíti a készülék pontos irányítását. Több kézpozíciót is kialakítottak a fogófelületen, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb tartást. Ezzel csökken a csukló terhelése porszívózás közben.

A szívófejbe csatlakozó cső alumíniumból készült, ezáltal könnyebb lett, ugyanakkor a súlycsökkenés nem ment a merevség és a szilárdság rovására. Némelyik modell a könyökcsőről irányítható, így nem kell lehajolni, amikor ki- vagy bekapcsoljuk a készüléket, vagy a teljesítményt szeretnénk szabályozni.

Az AeroPro rendszer újdonságai jelentősen megkönnyítették a porszívózást: az új rendszerrel felszerelt modellek könnyebben irányíthatók, csendesebbek és hatékonyabbak.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: