Jump to content

Dust & Gone™: Tollseprű a porszívóban

2012-02-07 10:41:00

Önnek is eszébe jutott már, hogy milyen jó lenne, ha a porszívózást és a portörlést egyszerre elintézhetné? Mostantól megteheti. Tollseprűvel szereltük fel a porszívót.

A JetMaxx és a SuperCyclone porszívókat beépített tollseprűvel szereltük fel, így minden eddiginél gyorsabb, és kényelmesebb lehet a takarítás. A szabadalmaztatott Dust & Gone™ technológiának köszönhetően egyszerre porszívózhat és portalaníthatja a bútorokat, sőt akár a könyveket, cd lemezeket, de még a függöny karnist is.

A tollseprűt a porszívóban lehet tárolni, és tisztítani, így nem foglal helyet a szekrényben, ugyanakkor mindig higiénikusan tiszta lesz. Portalanítás után csak be kell tolni a helyére a kis piros tollseprűt, és a készülék automatikusan megtisztítja. Ez igazán jó hír azoknak, akiknek porallergiájuk van.

A teleszkópos, összecsukható nyélnek köszönhetően a tollseprű kis helyen elfér a porszívóban, ám szükség esetén messzebbre is elér. Hajlítható fejével a nehezen elérhető helyeket, például a karnisokat, az ajtók tetejét vagy a csillárokat is egyszerű portalanítani.

Nézze meg, hogyan működik a Dust & Gone™:

http://www.youtube.com/watch?v=SrLjaYcMZGA&feature=player_embedded

Miközben a porszívó megtisztítja a tollseprűt, elektrosztatikus töltést is ad a különleges anyagból készült portörlőnek, így az a következő takarításnál, ismét hatékonyan szedi össze a port.

Az innovatív Dust & Gone™ portörlő a porzsákos JetMaxx és a porzsák nélküli SuperCyclone porszívókban mutatkozik be. A két modell fejlesztésénél, már eleve a gyors és hatékony
takarítás volt a vezérelvünk, ezért az egyedülálló, beépített tollseprűt is ebben a két típusban vezetjük be.

A két porszívó úgy teljesít a lakásban, mint egy versenyautó a jól megépített versenypályán. A szívófej körüli erős légmozgás örvényként szívja be az útjába kerülő porszemeket, melyek optimalizált légcsatornán, akadálymentesen jutnak el a portartályba, illetve a porzsákba. Az elképesztően gyors porfelszedésnek köszönhetően rendkívül hatékony és gyors velük a takarítás, ráadásul a hagyományos padlófelületek mellett a vastag ágybetétek, vagy a sűrű szövésű, hosszú szőrű szőnyegek tisztítására is tökéletesen alkalmasak. Az új, Dust & Gone™ megoldással pedig már a könyvespolc tetejét is egyszerűen lehet takarítani.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: