Jump to content

FEDEZZE FEL A MIELE ÚJ BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEIT

2013-07-29 19:29:00

Visszafogottan modern és magabiztosan karakteres

Miele PureLine beépíthető készülékek

A design a Miele tervezőinek szemében nem csupán egy tárgy külsejét jelenti, hanem a használati élményt is. 

Ezzel az igénnyel fejlesztettük ki új beépíthető konyhai berendezéseinket, és olyan termékek jöttek létre, melyek formája, anyaga és funkcionalitása tökéletes összhangban áll.

A Design for life mottó alatt megalkotott új készülékek két eltérő vonalat képviselnek. Míg a PureLine visszafogottan illeszkedik a kevés anyagot használó modern konyha formavilágához, és nagy üvegfelületei nyugodt esztétikát kölcsönöznek a térnek, addig a ContourLine magabiztos megjelenésében rögtön megérezzük a mögötte meghúzódó karakteres formát - általa a professzionalitás és a főzés szeretete kerül előtérbe, az ismerős elemek pedig új értelmet nyernek.  

Miele PureLine beépíthető készülékekMiele PureLine beépíthető készülékek

 

Egyedi külső

A PureLine készülékeket négy kivitelben álmodtuk meg: a nemesacél és a mélyfekete üveg atmoszférikus hátteret teremt, az obszidián fekete átgondolt esztétikumot közvetít, az egyszerűség és letisztultság összhangja. A briliáns fehér összekapcsolja a minimalizmust és az exkluzivitást, míg a havanna barna egy klasszikus téma modern újraértelmezésével egészíti ki a PureLine színvilágát. 

M-Touch a kényelmes vezérlésért

Mindegyik beépíthető készülék innovatív formatervezésű, melyek hosszú élettartammal, nagy felbontással és kiváló minőségű kidolgozottsággal könnyítik meg a felhasználó mindennapjait. Az M-Touch érintőképernyővel gyorsan célba érünk! A legújabb technológiával megtervezett kijelző kezelése gyors és magától értetődő, a funkciók pedig egyetlen érintéssel kiválaszthatóak: megérintjük a szöveges kijelzőt, vagy egyszerűen végighúzzuk rajta az ujjunkat. A középen elhelyezett kijelzőn az információk mindig tökéletesen láthatók, a fontos információk pedig színes kiemeléssel jelennek meg rajta. 

 Miele PureLine beépíthető készülékek

Rugalmas és harmonikus

A készülékfront teljesen homogén kialakításának köszönhetően a termékcsalád harmonikus összképpé áll össze, függetlenül attól, hogy a készülékeket egymás fölött vagy mellett helyezik el. A kombinációs lehetőségek sokfélék és az igényeknek megfelelően alakíthatók: a készülékek elhelyezhetők vízszintesen, szemmagasságban, egymás felett, továbbá akár T-alakban is. 

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: