Jump to content

Új Miele szabadonálló kávéautómata

2014-02-05 13:45:00

 

A kávézás tökéletes élvezete új formában
Az új Miele CM6 sorozat egyesíti az élvezetes kávézást a készülék nemes formájával. A CM6 formája a hagyományos, professzionális gépekre hasonlít, de ezzel egyidejűleg a Miele készülékek innovatív kényelmét nyújtják. Élvezze a tökéletesen elkészített kedvenc kávéját. Egyszerű, gyors és végtelenül finom.
A legmagasabb kényelem a legtöbb élményért
Az új szabadon álló kávéautomaták kezelése is sokkal egyszerűbb és kényel¬mesebb lett. A DirectSensor vezérlés a modern Touch-funkcióval rendkívüli komfortot kínál. Minden kezelőelem átláthatóan van elrendezve, a navigáció egyszerű és intuitív. A négy főszimbólum közül egy egyszerű gombnyomással kiválasztható a kedvenc kávéspecialitás - akár egyszerre két személyre is. Egyéni élvezet az Ön ízlése szerint.

OneTouch for Two: A kettesben átélt pillanatokhoz

kávézás tökéletes élvezete új formában. Az új Miele CM6 sorozat egyesíti az élvezetes kávézást a készülék nemes formájával. A CM6 formája a hagyományos, professzionális gépekre hasonlít, de ezzel egyidejűleg a Miele készülékek innovatív kényelmét nyújtják. Élvezze a tökéletesen elkészített kedvenc kávéját. Egyszerű, gyors és végtelenül finom.

A legmagasabb kényelem a legtöbb élményért

 A kávézás tökéletes élvezete új formában. Az új Miele CM6 sorozat egyesíti az élvezetes kávézást a készülék nemes formájával. A CM6 formája a hagyományos, professzionális gépekre hasonlít, de ezzel egyidejűleg a Miele készülékek innovatív kényelmét nyújtják. Élvezze a tökéletesen elkészített kedvenc kávéját. Egyszerű, gyors és végtelenül finom.

Miele CM6100 szabadonálló kávéautomata


Az új szabadon álló kávéautomaták kezelése is sokkal egyszerűbb és kényel¬mesebb lett. A DirectSensor vezérlés a modern Touch-funkcióval rendkívüli komfortot kínál. Minden kezelőelem átláthatóan van elrendezve, a navigáció egyszerű és intuitív. A négy főszimbólum közül egy egyszerű gombnyomással kiválasztható a kedvenc kávéspecialitás - akár egyszerre két szem

élyre is. Egyéni élvezet az Ön ízlése szerint.

Terék Bútorszalon és Konyhastúdió  -   2760 Nagykáta, Ady E. út 4/a.   -   Tel:+36 29 440 253,  +36 29 444 640 -   E-mail:    -   Mobil: +36 70 333 4781   -   Fax: +36 29 440 253

TH DESIGN Lakberendezési Stúdió  -  MaxCity fsz. 28-as üzlet   -   2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a (M1 törökbálinti lehajtónál)   -  Tel: +36 23 500 773   -   E-mail: