Jump to content

Modern olasz nappali bútor

Szaktanácsadás

Munkatársaink szaktanácsadással szolgálnak a helyszínen kiállított mintabútorokkal kapcsolatban, illetve katalógusokkal segítenek a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Számítógépes konyhai látványterv

Az optimális konyha kiválasztását segíti a színes számítógépes látványterv, amelyet az alaprajz megadásával és a konyhatípus, ajtófront, munkalap, illetve más tartozékok meghatározásával készítünk el.

Ingyenes helyszíni felmérés

A konyhabútorok, beépíthető szekrények és más egyedi bútorok pontos beépítését szolgálja a helyszíni felmérés, mely során munkatársaink ingyen kimennek a lakásához és véglegesítik a megadott helyszíni adatokat.

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése

Szükség esetén lehetőséget nyújtunk egyedi bútorok tervezésére és kivitelezésére.

Házhoz szállítás

A bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Szakszerű bútor-összeszerelés

Igény szerint biztosítunk szakszerű bútor összeszerelést is. Bővebb információért kérjük, forduljon nagykátai bútorüzletünkhöz, illetve munkatársunkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Áruhitel

A könnyebb vásárlás érdekében áruházunkban lehetőség van áruhitel igénylésére a Budapest Bankon keresztül.

Garancia

Az általunk forgalmazott termékekre vonatkozó általános garancia 1 év.

Állandó akciók

Bútorüzletünkben folyamatos akciókkal várjuk a kedves érdeklődőket, melyekről bővebb információért forduljon kérdésével munkatársainkhoz a 06-29/440-253-as telefonszámon.

Új szolgáltatásként indítottuk el internetes áruházunkat, ahová folyamatosan kerülnek feltöltésre a kínálatunkban szereplő termékek: asztalok, székek, ágyak, matroacok, párnák, paplanok, ülőgarnitúrák.

Oldal tetejére