ARENA & ARENA BOND

Design: Yasuhiro Shito

Az ARENA & ARENA BOND design dohányzóasztalok sora modern és elegáns nappalit tesz teljessé, kiemelve az értékes, kézzel csiszolt felületet.
A tervező, Yasuhiro Shito minden részletre gondolt egy erős esztétikai hatás érdekében, amely nem hagyja figyelmen kívül a tágas munkalap funkcionalitását. Ez a modern dohányzóasztal 3 féle modellben kapható, de összesen 6 változatban. Az ARENA egy kerek modell, amely kiegészíthető egy vagy két forgó kerek üveg dohányzóasztallal, amelyek a fő tetejét szegélyezik: az ARENA BOND és ARENA DOUBLE BOND.
A hosszúkás modell az ARENA LONG, amely ARENA LONG BOND változatban is elérhető. A Bond üveg dohányzóasztal oszlopa ugyanolyan kézzel megmunkált felülettel van lakkozva, mint a főlap.
A legújabb, de nem kevésbé lenyűgöző modell teszi teljessé a családot. Az ARENA KERAMIK LONG dohányzóasztal fő asztallapja a fenséges márvány hatású kerámia több árnyalatából választható.
Ebben a dohányzóasztal-családban mindenki megtalálhatja az esztétikai és térbeli igényeinek megfelelőt. A nagyszerű esztétikai hatást a rendkívüli funkcionalitással is ötvözi.