RÓLUNK

Vezérelvünk vásárlóink örömére létrehozott harmonikus, modern életterek kialakítása.
Image

STÍLUS

Célunk, hogy hosszútávon élhető és élvezhető otthona legyen. Nálunk helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthet komplett, könnyen megvalósítható inspirációkat, melyek megvalósításában is segítünk.
Image

DIZÁJN

Legyen szó formabontó, vagy klasszikus elképzelésről, segítünk kiválasztani az Önhöz funkcióban és kényelemben is passzoló darabokat.
Image

MINŐSÉG

Szeretjük az igényes, kidolgozott részleteket. A legjobb gyártók és kivitelezők termékei mellett, egyéni, személyre szabott, időtálló megoldásokat kínálunk.
Image module

Filozófiánk

Szép és kényelmes környezetben lenni, ahol napunk nagy részét töltjük, mindig jó érzés. A lakás és annak berendezése sok mindent elárul arról az emberről, aki benne él, dolgozik. Tanúskodik az életstílusról, érzelmi világról és nem utolsó sorban az ízlésről.
Vezérelvünk, éppen ezért, vásárlóink örömére létrehozott élvezhető életterek kialakítása – fontosnak tartjuk a formák és színek harmóniáját, a kényelmet és praktikumot, a minőséget és az elérhető árakat. Bemutatótermünkben műszaki és fogalmi szakértelem kapcsolódik a tervezők kreativitásával és a mai kor technológiáival.

Miért érdemes minket választania?

A TH Design – ez az 55 éve alapított családi vállalkozás – ugyanolyan jó kapcsolatot ápol ügyfelekkel,  mint alkalmazottakkal és tervezőkel, akik fontos alappillérei folyamatos fejlődésünknek.

Világszerte forgalmazott modern, minőségi termékeink népszerűek mind az otthoni, mind üzleti vásárlóink körében.

Image module

 Történetünk számokban

0
Alapítás
0
Egyéni vállalkozás megalapítása.
0
Kezdetben üzletünk fő tevékenységi köre csupán a bútorok kiskereskedelme volt, majd 1995-ben – az elsők között - bevezettük az egyedi konyhák gyártását és stúdió rendszerben való kiállítását, ezzel is bővítve kínálatunkat és eleget téve az egyedi kívánságoknak.
0
Terék Bútorszalon Kft. megalapítása
0
Nagykátán, a 31-es főút mentén - Budapest határától 40km-re - megnyitottuk 1000m2-es áruházunkat
0
Nagykátai áruház bővítése 1700 m2-re
0
TH Design Stúdió elindulása Törökbálinton, Magyarország legnagyobb lakberendezési bevásároló központjában a MaxCityben. A 200m2-en bemutatott konyhabútorok mellett az érdeklődők olasz, német és magyar étkezők, beépíthető készülék és konyhai kiegészítők közül választhatnak.
0
A vállalkozás fő profilja hazai és import (olasz, német, lengyel, cseh) bútor kiskereskedelem és lakberendezés, amelynek keretében, minden prémium kategóriában igyekszünk a vevők igényeit kielégíteni
0
Üzletünk 400 m2-re történő bővítése. Új luxus márkák bemutatása, úgy, mint Selva, Costantini Pietro, Cattelan Italia, Twils.
0
Szolgáltatásaink bővítése: komplett lakberendezési tanácsadás és tervezés , mint új szolgáltatás
0
Újabb termékek a kínálatban: Calligaris, Tonin Casa, Bontempi , olasz prémium gyártók kínálatából
0
A cég új arculatának frissítése