SZOLGÁLTATÁSAINK

Minőségi szolgáltatásaink népszerűek mind otthoni, mind üzleti vásárlóink körében.
SZAKTANÁCSADÁS

Munkatársaink szaktanácsadással szolgálnak a helyszínen kiállított mintabútorokkal kapcsolatban, illetve katalógusokkal segítenek a megfelelő bútorok kiválasztásában.

SZÁMÍTÓGÉPES LÁTVÁNYTERVEZÉS

Az optimális térkihasználtságot segíti a színes számítógépes látványterv, amelyet az alaprajz, illetve bútorok, kiegészítők hozzáadásával készítünk el. Konyhák mellett, komplett lakások belső tereinek 3D tervezésében is otthon vagyunk.

KEDVEZMÉNYEK

Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz a +36 70 333 4787-es telefonszámon, vagy látogasson el Facebook oldalunkra.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

A konyhabútorok, szekrények és más egyedi bútorok pontos beépítését szolgálja a helyszíni felmérés. Munkatársaink díjtalanul segítenek a falak pontos felmérésében, hogy a megvásárolt bútor ezek alapján kerülhessen gyártásba.

EGYEDI BÚTOROK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Szükség esetén lehetőséget nyújtunk egyedi igényeinek megfelelő, katalógusban nem szereplő termékek tervezésében és kivitelezésében is.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Megvásárolt termékét kollégáink igény szerint házhoz szállítják és összeszerelik. Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz a +36 70 333-4787-es telefonszámon.

PRÉMIUM TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Stúdiónkban prémium bútorok – Selva, Costantini Pietro, Twils, Cattelan Italia – mellett számos további modern, magas minőséget képviselő darab áll rendelkezésére.

GARANCIA

A nálunk vásárolt termékekre állandó, 1 éves garanciát nyújtunk.

Bútor kapcsán érdeklődik? Kérdése van?
Keressen bennünket telefonon

Tel: +36 23 500 773
Mobil: +36 70 333 4787

Várjuk személyesen mintaboltunkban

THDESIGN Lakberendezési Stúdió
2045 Törökbálint, Tó-park u. 1/a. fsz.28.
Tel: +36 23 500 773
Mobil: +36 70 333 4787
E-mail: info@thdesign.hu

Írjon e-mailt