services1

PRÉMIUM TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE, SZAKTANÁCSADÁS

Stúdiónkban prémium bútorok mellett számos további modern, magas minőséget képviselő darab áll rendelkezésére. Munkatársaink szaktanácsadással szolgálnak a helyszínen kiállított mintabútorokkal kapcsolatban, illetve katalógusokkal segítenek a megfelelő bútorok kiválasztásában.

services2

SZÁMÍTÓGÉPES LÁTVÁNYTERVEZÉS, EGYEDI BÚTOROK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Az optimális térkihasználtságot segíti a színes számítógépes látványterv, amelyet az alaprajz, illetve bútorok, kiegészítők hozzáadásával készítünk el. Konyhák mellett, komplett lakások belső tereinek 3D tervezésében is otthon vagyunk. Továbbá lehetőséget nyújtunk egyedi bútorok tervezésében és kivitelezésében is.

services3

HELYSZÍNI FELMÉRÉS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A konyhabútorok, szekrények és más egyedi bútorok pontos beépítését szolgálja a helyszíni felmérés. Munkatársaink díjtalanul segítenek a falak pontos felmérésében, hogy a megvásárolt bútor ezek alapján kerülhessen gyártásba. Megvásárolt termékét kollégáink igény szerint házhoz szállítják és összeszerelik. Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz.

services4

KEDVEZMÉNYEK, GARANCIA

Ügyfeleinknek egyedi kedvezményeket és a nálunk vásárolt termékekre állandó, 1 éves garanciát nyújtunk. Bővebb információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz a +36 70 333 4787-es telefonszámon, vagy látogasson el Facebook oldalunkra.