AVIATOR KERAMIK LIFT

Design: Paolo Cattelan

Az AVIATOR KERAMIK LIFT egy állítható magasságú asztal, amely ötvözi az okos életmód követelményeit a modern luxusbútorok vonzerejével. Ezt az emelhető asztal modellt Paolo Cattelan kreatív tollából tervezték, de mindenekelőtt nagyon világos elképzeléssel készült arról, hogy milyen igényeket képes kielégíteni. Ez mindazoknak szól, akik szeretik a vidámságot és otthonuk ajtajának megnyitását a barátok és rokonok előtt, egy letűnt korszakhoz tartozó formaságok nélkül.
Az egyszerű és intuitív elektronikus mechanizmusnak köszönhetően ez az állítható dizájn asztal különösen alkalmas egy olasz stílusú aperitifhez vagy egy álló vacsorához, ahol a rugalmasság kulcsfontosságú. Tudod, mikor kezdődik, de soha nem tudhatod, mikor ér véget.

Csodálatos és hasznos eszközt alkottunk, amely azoknak készült, akik nem veszik túl komolyan magukat, akik számára fontosabb a valódi kapcsolatok, mint a teríték, valamint egy modern dizájner nappali informális és rugalmas, az eleganciát soha el nem hanyagolható berendezéséhez.

A Cattelan Italia stílusjegye nyilvánvaló az acél alapon, amely egy szabálytalan alakú lemezből és egy két homorú héjjal bélelt központi oszlopból áll. Ebben a modellben az alap exkluzív bevonatát vezették be: Oxybrass, oxidált sárgarézből, teljesen szabadkézi szálcsiszolással. Végül, de nem utolsósorban, a formázott asztallap számos lenyűgöző kivitelben – Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11) felsőrész ), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Corcovado (KM14), Kaindy (KM16), matt Borghini Calacatta (KM18) vagy fényes Borghini Calacatta (KM19) – kapható, amelyeket természetes kövek és márványok ihlettek. Opcionális: akkumulátor és akkumulátortöltő

Az Aviator Keramik Lift asztal számtalan felhasználási lehetőség előtt nyit ajtót, és felejthetetlen pillanatokat biztosít körülötte, akár ülve, akár állva.

 

Méretek:

d=160*h.74,5cm

d=180*h.74,5cm

 

 

Bővebb információért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!