P47

Design: Franco Poli

A P47-et az univerzum sokdimenzióssága és az általunk még nem ismert dolgok ihlették, amelyeket a tervező, Franco Poli egy ambiciózus projekten keresztül próbált megvizsgálni. Megfogadva az ötletét létrejött egy olyan kollekció, amelyben a bőrt teljesen innovatív módon rögzítik. A bőr közvetlenül a keretre van felhordva, csak látható szegecsekkel rögzítve, így olyan feszültségjáték jön létre, amely rendkívüli üléskomfortot garantál, ugyanakkor kifinomult esztétikát ad.

A Hide valódi bőr, a P47 kollekció főszereplője természetes és rugalmas tulajdonságai miatt nagyon összetett anyag. A formázása, a forma megadása, amelyre tervezték, érzékenységet, haladó készségeket és mindenekelőtt dinamikus munkavégzést igényel: a tervező, a műszaki iroda és a prototípus készítője folyamatosan fejlődő párbeszédben vett részt. A P47, amely az első prototípus rögzítési pontjainak számának köszönheti nevét, egy innovatív kollekció, mivel csak két anyagot használnak vegyi anyagok használata nélkül.

A P47 új esztétikát definiál, ahol a bőrháló látható szegecseken keresztül van rögzítve a kerethez. Az eredmény egy tiszta design kollekciója erős és határozott lélekkel. A kollekció karszéket, bárszéket, fotelt, irodai széket és lerakóasztalt tartalmaz.

 

Méretek:

66*56*h.46/77cm karszék

66*70*h.46/99cm irodai szék

80*66*h.43/79cm fotel

126*66*h.44/70cm pad

58*49*h.65/84cm bárszék

58*49*h.75/94cm bárszék

 

Bővebb információért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!