OVERLAP

Design: Maria Gabriella Zecca

Az OVERLAP szőnyeg egy geometrikus kompozíció három változatban, semleges színek, rózsaszín árnyalatok, valamint friss kék és zöld tónusok között mozogva. Ez a színpaletta megfelel az aktuális trendeknek, és lehetővé teszi az egyszerű, kiegyensúlyozott formák számára, hogy síkok és elemek rétegeit hozzák létre egy kompozíción belül.

Összetétel: 80% bambusz, 20% pamut. Kézi tűzésű szőnyeg, mely háromféle színben – Light 653, Grey 652– és kétféle méretben vásárolható.

Tisztítása csak speciális szőnyegtisztítóknál javasolt.

Napi tisztítás: A porszívó gyakori használata előtt távolítsa el a szennyeződést a felületről, hogy ne lépje bele a gyapjúba. Gondosan tisztítsa meg a bútorlábak melletti területet, ahol a por felhalmozódhat. A véletlenül a szőnyegre kiömlött folyadék a szőnyeg felületén sötét foltot okozhat. A mindennapokhoz a szőnyeg tisztításához közepes teljesítményű porszívó használatát javasoljuk, a
kefével vagy szőnyegtisztítóval ellátott porszívó használata károsíthatja a gyapjút. Az erős porszívó kiszívja a szálak között felgyülemlett szennyeződést. A felületből kiálló szálakat ollóval le kell vágni. Ajánlott hogy ne húzza a szálakat.

Méretek:

200*300*h.1,4cm

300*400*h.1,4cm

 

 

Bővebb információért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!